Update Stages Eigenbrakel en Varsenare

Volgend weekend is de stage met Gabi Noah (zaterdag 25 en zondag 26 april 2009). Aangezien alle instructeurs op de stage aanwezig zijn is er dan ook géén training op zondag 26 April in Kattenbroek. We hopen de Vlaamse leerlingen in grote getalen te verwelkomen op de stage om te laten zien dat ook bij ons het Krav Maga leeft. Vergeet ook niet een handdoek, reserve t-shirt(s), drinken en wat eten mee te nemen.

Vergeet ook niet je GPS in te stellen op het volgende adres: Salle Gaston Reiff, Rue Ernest Laurent, 215B, 1420 eigenbrakel (Braine l’Alleud), of klik hier voor de routebeschrijving.


Grotere kaart weergeven

Op Zaterdag 9 Mei 2009 nemen we ook deel aan de Open Budo Dag te Varsenare in West-Vlaanderen. Krav Maga wordt gegeven van 11u00 tot 12u00 en van 16u00 tot 17u00. De organisatoren hebben gevraagd om ook hier op voorhand te laten weten of je zal komen. Er is mogelijkheid om daar ook deel te nemen aan een barbecue na de stage, en om broodjes te bestellen over de middag. Dit dient wel op voorhand te gebeuren, dus als je naar de budo dag komt, en van plan bent broodjes te kopen of naar de bbq te komen, laat dit dan zo snel mogelijk aan Johnny weten, aangezien de deadline om daarvoor in te schrijven deze week is.