Open Budo Dag te Varsenare op Zaterdag 9 Mei 2009 met Krav Maga demo en lessen

Op Zaterdag 9 Mei 2009 nemen we deel aan de Open Budo Dag te Varsenare.

Dit is een multi – disciplinaire stage waar alle stijlen ongeacht achtergrond of kennis welkom zijn. Meeer dan 10 verschillende krijgskunsten gaande van jiu jitsu , close combat , karate , Taekwondo enz. komen op de stage aan bod. En natuurlijk ook Krav Maga, gegeven door Raph & Johnny.

Waar , wanneer
Zaterdag 9 mei 2009, van 9u45 tot 17u.
Sportcentrum ” Hof ter straeten “
Hof ter straeten 1
8490 Varsenare

Wat kan je volgen ?
Krav Maga wordt gegeven van 11u00 tot 12u00 en van 16u00 tot 17u00. Je kan er ook nog andere disciplines volgen: Hakko Denshin Ryu, BJJ, Budokai Do, Jiu jitsu, Meijin Ryu Karate, Kickboxing, Hapkido, Taekwondo etc.

‘s Middags is er een stand aanwezig die verse belegde broodjes zal verkopen. Na de stage is er een reuze barbecue. Deelnemers die na de stage willen genieten van een barbecue , zijn meer dan welkom (let op, enkel mits voorinschrijving voor 20 april).