Prijsinformatie

Bij Fight2Survive kan je kiezen tussen 2 abonnementsformules. We kiezen bewust voor abonnementsformules om onze leden aan te moedigen op regelmatige basis te komen trainen, en snel vooruitgang te maken. Een abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Indien je voor een jaar betaalt  kan je online via de sportbit app  of via overschrijving betalen. Indien je kiest voor maandelijkse betalingen, gebeurt deze via domiciliëring.

  • Met een Krav Maga Unlimited abonnement heb je toegang tot alle lessen (16u per maand) en speciale voorwaarden voor events en extra trainingen van de club.
  • Met een Krav Maga BASIC abonnement heb je toegang tot 8 uur les per maand. Deze formule is handig voor mensen die niet elke training kunnen komen.
  • Daarnaast zijn er ook nog speciale abonnementen voor studenten, 65+, en politie. Contacteer ons voor meer informatie.

Let op: onze club is lid van Krav Maga Global, die instaan voor de verzekering en de licentie. Naast het abonnnement  is er een jaarlijkse kost van 50 Euro, waarna je ook je lidmaatschapsboekje (Krav Maga paspoort) en een gratis training t-shirt krijgt. Hierdoor ben je verzekerd tijdens onze trainingen, maar ook als je in een andere KMG club in Vlaanderen traint, of deelneemt aan stages van KMG.

Een proefles is altijd gratis. Wel weten we graag vooraf waar en wanneer je komt. Gebruik de link voor het reserveren van een GRATIS PROEFLES! Bekijk voor je proefles ook even onze clubregels.