Krav Maga voor bedrijven.

Bent u op zoek naar een teambuilding of naar een seminarie rond een specifiek onderwerp voor uw personeel? In onze workshops voor bedrijven combineren we Krav Maga zelfverdediging met nuttige tips en tricks, en leren we jullie team op korte termijn een aantal basis verdedigingen aan.

Onze bedrijfstrainingen en workshops zijn geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Voor meer informatie over een workshop of training op uw bedrijf of een prijsindicatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier zodat wij uw wensen en verwachtingen in kaart kunnen brengen.

Johnny Waterschoot heeft ook samengewerkt aan het boek “Always Think Attack“, van Ignace Van Doorselaere. Dit boek gaat over hoe je de principes van zelfverdediging op straat vaak kan toepassen in bedrijven. Begrippen zoals alertheid, ego, focus, energieverlies, eenvoud, flexibiliteit, aanvallende denken, fair play, overzicht, verrassing en niet het minst intuïtie komen aan bod. Workshops die Krav Maga en management combineren zijn ook mogelijk. Het boek kan je hier bestellen, of bestellen als onderdeel van een seminarie of workshop.

Contactformulier