Boek hier je gratis proefles

Wil je weten of Krav Maga iets voor jou is? Maak dan snel een afspraak voor een gratis proefles.

Iedereen is welkom om – na  bevestiging van je afspraak – tijdens een training te komen kijken of een gratis les van 1 uur mee te volgen.

Een proefles is volledig vrijblijvend en houdt geen verplichtingen in om je later aan te sluiten (kijk na je aanvraag voor een proefles ook even in je spam folder, de bevestingsmail kan daar wel eens in terechtkomen).

Wat kan je verwachten van een proefles?

  • Tijdens je proefles train je gewoon mee met de andere leden van de club. Dit laat je toe de flow en de intensiteit van een echt les  te ervaren.
  • Je wordt geholpen door de instructeur en de leerlingen met meer ervaring.
  • De les begint met het afgroeten. Mannen en vrouwen trainen samen.
  • Tijdens een les wisselen we geregeld van partner zodat iedereen met verschillende partners kan trainen.
  • Elke les heeft een deel functionele fitness, krachtoefeningen en warm up games. Dan wordt er gewerkt op specifieke onderdelen van het Krav Maga curriculum.  De les eindigt normaal met stress drills en summary drills. De oefeningen worden voorgedaan en uitgelegd door de instructeur, met de tactische afwerking die eigen is aan Krav Maga.
  • Tijdens een proefles krijg je een goede workout, en leer je onmiddellijk een aantal bruikbare zelfverdedigingstechnieken. Welke technieken je ziet hangt af van de proefles. Krav Maga is heel breed, en we leren je jezelf te verdedigen tegen ongewapende aanvallers, maar evengoed tegen iemand met een mes, stok of zelfs pistool … terwijl je zit, op de grond ligt of gewoon rondloopt.
  • In Krav Maga  werken we ook op preventie en “awareness”, zodat je ook leert om bepaalde situaties te herkennen en te vermijden. Alle instructeurs van het Krav Maga Global (KMG) zijn professioneel opgeleid en investeren voortdurend in hun eigen ontwikkeling op het gebied van Krav Maga onder toezicht van KMG. Meer informatie over Krav Maga Global vind je op de nationale site: www.kravmaga.be

Heb je nog meer vragen?

Heb je een vraag over Krav Maga, wil je een proefles boeken of heb je een andere vraag?
Aarzel dan niet om ons via onderstaand formulier te contacteren. We antwoorden je zo spoedig mogelijk!

Had je nog extra vragen? Stel ze ons gerust op onze Facebook pagina.

Wil je weten wat we met je gegevens doen? Neem dan een kijkje op onze privacy page.