Are you Fit enough 2 Survive?

  • Cardio

    Waarom vechten als je kan weglopen? Maar kan je wel snel en ver genoeg spurten om te ontsnappen? Hoelang kan je blijven doorgaan tegen meerdere aanvallers? Kortom, is je CARDIO in orde?

  • Power

    Ben je sterk genoeg om uit de greep van een grotere aanvaller te raken? Kan je een aanvaller van je afduwen of een slachtoffer verplaatsen? Kortom, ben je STERK genoeg?

  • Ready for Life?

    Kan je jezelf ergens optrekken om aan een achtervolger te ontsnappen? Heb je de kracht om je partner of kind in veiligheid te brengen? Kan je blijven doorgaan tot het gevaar geweken is? Kortom, heb je de juiste MENTALE INGESTELDHEID?

Krav Maga is er voor iedereen, maar het gaat wel makkelijker als je fit bent. Daarom integreren we in elke les een stuk functionele fitness, door middel van o.a. bodyweight oefeningen die kracht en uithouding combineren.

We trainen niet enkel om ons te verdedigen, maar ook om fysiek en mentaal klaar te zijn voor alles wat er kan gebeuren in het leven.

Door de ervaring van onze lesgevers die zelf een jarenlange achtergrond hebben in gevechtssporten bieden we wisselende en uitdagende fitness trainingen aan. We baseren ons hiervoor onder andere op de Ground Force Method (GFM). Geen voorgekauwde oefeningen op fitness toestellen dus, maar full body oefeningen met je eigen lichaam om kracht, coördinatie en uithouding te verbeteren. Voor mensen met interesse bieden we ook kettlebell initiaties aan.

Snelheid
Kracht
Uithouding

Word mentaal en fysiek sterker door Krav Maga. Overtuig jezelf, en kom een gratis proefles volgen bij de club in Brugge.