,

Zaterdag 3 April Krav Maga op de Open Budo Dag 2010 in Varsenare.

Demo mes Open Budo Dag 2009

Op zaterdag 3 April organiseert de club Fighting Spirit hun Open Budo Dag 2010 te Varsenare (nabij Brugge). Wie op die dag wil kennismaken met Krav Maga kan op zaterdagmorgen 2 uur les volgen. Naast Krav Maga komen op de open budo dag komen ook aan bod: kickboxing, hapkido, nunchaku, Jiu-Jitsu, Kempo Kutso en Jeet kune do. De Open Budo dag is een multi-disciplinaire stage waar alle stijlen ongeacht achtergrond of kennis welkom zijn. Vorige jaar hebben ze maar liefst meer dan 180 deelnemers mogen verwelkomen waardoor dit evenement een van de de grootste krijgskunst stages is van West-Vlaanderen.

WAAR: Sportcentrum “ Hof ter straeten“, Hof ter straeten 1 te 8490 Varsenare.

WANNEER: De open budo dag gaat door op zaterdag 3 April te Varsenare, bij Brugge. De Krav Maga lessen zijn van 9u30 tot 10u50 (inclusief opwarming), en van 11u tot 12u (gelieve er om 9u15 te zijn indien je meedoet).

PRIJS: Deelname aan de open budo dag komt op 10 Euro per volwassen deelnemer voor de ganse dag (organisatie door club “Fighting Spirit” van Hans Balcaen)

Demo Open Budo Dag 2009

Krav Maga demo Open Budo Dag 2009

5 replies
  1. Yan
    Yan says:

    Twas heel plezant, en diegenen die zijn komen probere leken precies onder de indruk dus het was zeker een succes hé ;)

Comments are closed.