,

Stage met Eyal Yanilov in België begin Mei

Eyal Yanilov - demo in the snow

Eyal Yanilov komt voor het eerst naar België om een stage te geven het weekend van de eerste mei in de sporthal van Nijvel. Eyal is een directe leerling van de oprichter van Krav Maga, is een van de oprichters van het IKMF, en Master 3 level (hoogste binnen de federatie). Deze stage wordt dus zeker een aanrader. Eyal is degene die o.a. ook te zien was op de episodes van History Channel. Schrijf je zo snel mogelijk in bij je instructeur, want er wordt maar een beperkt aantal deelnemers toegelaten. De stage op zaterdag duurt van 13u tot 17u en wordt gevolgd door examens.

Hier is een demo van Eyal op World of Martial Arts:

Waar en wanneer

  • De stage zelf gaat door op zaterdag 1 Mei, van 13u tot 17u en wordt gevolgd door examens voor alle graden.
  • De stage gaat door in de Ecole normale de Nivelles, Rue Emile Vandervelde, 3 te 1400 Nijvel (Nivelles).


Grotere kaart weergeven

Noteer ook reeds de volgende stage:

Op zaterdag de 26 juni is er ook nog de Training Day 2010. Dit is een federale stage onder leiding van Serge Bridoux, directeur van het IKMF België, bijgestaan door alle Belgische instructeurs. De stage gaat door van 14u00 tot 18u00 in Ganshoren, en wordt gevolgd door examens.

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Zaterdag is Mei is er de stage met Eyal Yanilov. klik hier voor meer informatie. Brugge, Nieuws […]

Comments are closed.