,

Boek je gratis proefles!

Iedereen is welkom om tijdens een training te komen kijken of een proefles te volgen. Laat op voorhand weten via het contactformulier (klik hier) op welke dag je wil komen en tracht minstens 10 minuten voor de aanvang van de les te komen. Voor een proefles kan je best een t-shirt en lange sportbroek aandoen, evenals binnensportschoenen die niet afgeven. Indien je bescherming hebt kan je deze ook meebrengen (kruisbeschermer, bokshandschoenen, scheenbeschermers, mondstuk, borstbeschermer voor vrouwen).

Bevalt het je en wilt je je inschrijven bij de federatie, dan heb je een bewijs van goed gedrag en zeden nodig (verplicht bij inschrijving).

 

Alle instructeurs van Krav Maga Global (KMG) zijn professioneel opgeleid en investeren voortdurend in hun eigen ontwikkeling op het gebied van Krav Maga onder toezicht van KMG. Meer informatie over KMG vind je op de nationale site: www.kravmaga-belgium.be