,

Practitioner 1 Accelerator Course en Team Dinner

Op zaterdag 4 Juni organiseren we een Practitioner 1 accelerator course voor de leden van de club. Deze gaat door van 15u tot 18u en is open voor alle leerlingen.

In de Practitioner 1 accelerator course zien we het totale Practitioner 1 programma. We gaan over de technieken die je nodig hebt voor je eerste examen en geven je een basis om mee te kunnen trainen in onze lessen. We gaan ook dieper in op de principes van Krav Maga.  Deze extra lange les is ideaal voor wie net met Krav Maga begint en/of zijn eerste examen wil voorbereiden.

Klik hier voor meer informatie.

Wie na de acceleration course nog energie over heeft, is welkom op het team dinner, vanaf 20u30 in de Ribs ‘n Beer in Brugge.

Over Ribs ‘n Beer:  ”Gelegen slechts op 5 minuten wandelen van het historische marktplein van Brugge, is R&B de beste plaats om te proeven van sappige, langzaam gegaarde ribbetjes met een variatie aan lekkere sauzen. Naast de overheerlijke ribbetjes kunt u bij ons ook terecht voor een super T-bone steak van 650 gram, een kruidige kippenfajita of een dagverse zalm. We hebben verder ook een ruime keuze aan Belgische bieren en andere dranken”.

Inschrijven voor team dinner kan je via deze link.