KMG Belgium Winter Camp – December 2013

Serge demo Summer Camp

Weet je nog niet wat je voor je kerst wil? Doe jezelf dan een Krav Maga Winter Camp kado. Van donderdag 26 December tot en met maandag 30 december gaat in Brussel het Winter Camp van KMG belgium door, met technieken van Practitioner 4 tot Graduate 2. Het winter camp is onder leiding van Serge Bridoux (hoofdinstructeur en directeur van KMG in België).

Dit soort trainingen zijn ideaal om snel vooruit te gaan, technieken te verfijnen en onder verschillende omstandigheden te trainen.

Waar en wanneer?
Het winter camp gaat door van donderdag 26 December tot en met maandag 30 december, met dagelijks 3 uur technische training, gevolgd door 1 uur combat training en 30 minuten stretching en mentale training (4u30 in totaal).
Het winter camp gaat door in KMG Belgium, Neerpedestraat 184, Anderlecht.

Serge Demo summercamp