KMG Belgium Winter Training Day December 2013

De KMG Winter Training Day is onze laatste stage van het jaar en gaat door op zaterdag 14 december.

Dit is een federale stage onder leiding van Serge Bridoux, directeur van KMG België, bijgestaan door alle Belgische instructeurs. De stage gaat door van 14u00 tot 18u00 in Charleroi. Het is een ideale gelegenheid om now wat overtollige kilo’s kwijt te spelen voor de feestdagen beginnen.

Locatie:
Complexe sportif de Roux, Rue Couturelles, 2 – 6044 Roux (bij Charleroi).

Timing:
Zaterdag 14 December van 14h00 tot 18h00.

Inschrijvingen stage en examen
Voor de stage: contacteer je instructeur om je in te schrijven.
voor het examen: vul het examenformulier in (zie de sectie “files” in de facebook groep) en bezorg het voor eind november aan je instructeur. Let op: examens zijn enkel voor de graden van practitioner 1 tot en met  Practitioner 3.

Serge and Johnny elbow