Summer Training Day 2011 – terugblik

Zaterdag 25 Juli 2011 was het verzamelen geblazen voor de leden van KMG in Ganshoren. Daar vond de laatste grote stage voor de vakantiemaanden plaats. Traditioneel wordt deze laatste stage van het seizoen gegeven door Serge Bridoux, KMG directeur van België, samen met de instructeurs.

 

 

 

Met een paar delegaties van Brugge en Antwerpen zakten we af naar Ganshoren voor 4 uur “fun” met Serge. De ganse timeline van de mesaanval kwam aan bod, evenals een aantal verdedidigingen tegen de stok, en dit werd tijdens het laaste halfuur gecombineerd in een aantal stressoefeningen.

Wie de foto’s wil bekijken kan ze hier terugvinden:

https://picasaweb.google.com/kravmagabelgium/2011SummerTrainingDayKMG

Wie in de zomer nog extra wil trainen kan zich nog steeds inschrijven voor een van de Summer Camps onder leiding van Serge.

Met dank aan Tom, Jonas en Xavier uit Brugge voor de deelname!