,

Krav Maga KMG Summer Camps 2011

Voor de vierde keer op rij organiseert KMG Summer Camps in België. Deze gaan door tijdens de maanden Juli en Augustus, onder leiding van Serge Bridoux (Expert level in Krav Maga en directeur van KMG in België). Wie zijn vakantie nog niet geboekt heeft, kan dus nog een krav maga kamp in eigen land volgen.

Om te zorgen dat de groep niet te groot wordt, is een maximum aantal ingesteld van 18 leerlingen. Wie direct voor de 5 dagen reserveert heeft voorrang. De Summer Camps zijn ideaal om snel vooruit te gaan, technieken te verfijnen en onder verschillende omstandigheden te trainen (training in een café, en training buiten komen aan bod).

 

Waar en wanneer?

  • Juli 2011: van 21 tot en met 25 Juli.
  • Augustus 2011: van 12 tot en met 16 Augustus.
  • De Summer Camps gaan door in Physical Team, Neerpedestraat 184, Anderlecht. Er is telkens 5 uur training per dag.

Kostprijs

  • De Summer Camps zijn enkel open voor leden van KMG.
  • 175 Euro voor de 5 dagen, of 45 Euro voor 1 dag (indien de stage niet volzet is).
  • In de prijs zitten 2 KMG  t-shirts of een sweater inbegrepen.
  • Voor meer info: www.kravmaga-belgium.be of contacteer je instructeur of Serge Bridoux.