2 Stages in Juni: Eyal Yanilov en Summer Training Day

Juni wordt een drukke Krav Maga Maand. Deel 1 van de nieuwe instructeursopleiding gaat van start, en terwijl hij hier is zal Eyal Yanilov een stage geven op Zaterdag 11 Juni in Ganshoren. Wie er bij was tijdens de vorige stages kan het beamen: een stage met Eyal is zeker de moeite waard!

Een paar weken later, op zaterdag 25 Juni, is er de Krav Maga Global Summer Training Day onder leiding van Serge Bridoux. Voor de (hopelijk) warme zomermaanden beginnen, en sommigen op vakantie vertrekken, komen de KMG leden traditiegetrouw nog een keer samen voor de Summer Training Day. 4 uur lang kunnen alle leden van de federatie samen trainen met hoofdinstructeur Serge Bridoux en de Belgische instructeurs.
Op beide stages is er de mogelijkheid om examens af te leggen. Contacteer je instructeur voor meer informatie.

 

  • Zaterdag 11 Juni
  • Stage met Eyal Yanilov te Ganshoren.
  • Examens: P2, P4, G-graden.
  • Uren: Stage van 14u tot 18u, gevolgd door examens.

 

  • Zaterdag 25 Juni
  • Training Day met Serge Bridoux in Ganshoren.
  • Examens: P1, P3, P5, G-graden.
  • Uren: Stage van 14u tot 18u, gevolgd door examens.