, ,

Terugblik op de Stage van November 2010

Kurt Yannick Stage Eyal Nov 2010

Eyal Yanilov komt maar een paar keer per jaar naar België om stage te geven in Krav Maga. Dit is telkens een ideale gelegenheid voor de leerlingen om te trainen met een van de beste instructeurs op wereldniveau in het Krav Maga.

Op zondag 28 November was Eyal terug in het land, en zijn Kurt, Xavier en Yannick naar Eigenbrakel getrokken om met Eyal te trainen. Daar hebben ze samen met tientallen anderen gewerkt op pre-fight de-escalatie en verdedigingen tegen een messteek vanuit verschillende posities (staand, liggend).

Xavier Stage Eyal Nov 2010

Eyal Yanilov is de hoofdinstructeur van Krav Maga Global, en was hoofdinstructeur van de International Krav Maga Federation tot 2010. Hij begon zijn Krav Maga training in 1973 en heeft een Master level 3/Expert level 8 graad. Hij is ook co-auteur van het boek “Krav Maga: How to Defend Yourself Against Armed Assault with Imi Sde-Or”.

Alle foto’s van de stage kan je hier terugvinden.

Kurt Yannick Stage Eyal Nov 2010