,

Stage met Eyal Yanilov 28 November 2010

Krav Maga

Eyal Yanilov komt eind November terug naar België voor een stage in Eigenbrakel (Braine L’Alleud). De stage zal plaatsvinden op zondag 28 November van 10u tot 14u (gevolgd door examens).

Eyal Yanilov is de hoofdinstructeur van Krav Maga Global, en was hoofdinstructeur van de International Krav Maga Federation tot 2010. Hij begon zijn Krav Maga training in 1973 en heeft een Master level 3/Expert level 8 graad. Hij is ook co-auteur van het boek “Krav Maga: How to Defend Yourself Against Armed Assault with Imi Sde-Or“.

We hopen de Vlaamse Krav Maga beoefenaars in grote getalen te mogen verwelkomen op de stage.

Praktische tips:

Vergeet niet een handdoek, reserve t-shirt(s), drinken en wat eten mee te nemen. Je GPS stel je in op het volgende adres: Salle Gaston Reiff, Rue Ernest Laurent, 215B, 1420 Eigenbrakel (Braine l’Alleud).