Pure Senses – Fyzix opendeurweekend 9 en 10 Oktober

Pure Senses – Fyzix waar we op vrijdag Krav Maga trainen, houdt een opendeurweekend op 9 en 10 Oktober 2010. Wie interesse heeft om naast Krav Maga aan krachttraining en/of fitness te doen, kan tijdens dit weekend proeven van wat Pure Senses – Fyzix je te bieden heeft. Tijdens het weekend zijn er speciale aanbiedingen voor lidmaatschap.

Pure Senses – Fyzix is een ‘Quality Fitness Club’ met top fitness apparatuur en is toegankelijk voor iedereen. Jong of minder jong, man of vrouw, alleen of met uw bedrijf… iedereen is er welkom! Ook mensen met acute of chronische (rug)problemen kunnen er terecht. Specifieke fitnessprogramma’s worden voor u op maat gemaakt door gekwalificeerde medewerkers. Door de ruime openingsuren kan u altijd terecht in uw FYZIX club en na de inspanning kan u ontspannen in de wellnessruimte met Turks stoombad, sauna, infraroodkabine en dompelbad.