,

Krav Maga Winter Camp 2010

Eyal Yanilov - demo in the snow

Wie deze vakantie nog tijd heeft en geen zin heeft in kershoppen of op kerstmarkten rondhangen kan tussen zondag 26 en woensdag 29 december in Brussel een winter camp gaan volgen bij Serge Bridoux. Serge is de hoofdinstructeur en directeur van KMG/IKMF in België.

Om te zorgen dat de groep niet te groot wordt, is een maximum aantal ingesteld van 20 leerlingen. Dit soort trainingen zijn ideaal om snel vooruit te gaan, technieken te verfijnen en onder verschillende omstandigheden te trainen. Normaal is er 1 dag training in een café bij.

Waar en wanneer?
Het winter camp is van zondag 26 tot en met woensdag 29 December, en duurt van 9u00 tot 13u00.
Het winter camp gaat door in Physical Team, Neerpedestraat 184, Anderlecht.

Wat kost het?
4 dagen : 100 euro.
1 dag: 30 Euro per dag.

Voor meer info en inschrijvingen: contacteer je instructeur of Serge Bridoux op 0475 377 317.

Serge demo Summer Camp