Krav Maga Winter Camp 2011

Weet je nog niet wat je voor je kerst wil? Doe jezelf dan een Krav Maga Winter Camp kado. Van maandag 26 December tot en met vrijdag 30 december kan je in Brussel een winter camp gaan volgen bij Serge Bridoux. Serge is de hoofdinstructeur en directeur van KMG in België.

Let op: deze stage is enkel toegankelijk voor leerlingen met minstens 6 maand ervaring in Krav Maga. Om te zorgen dat de groep niet te groot wordt, is een maximum aantal ingesteld van 18 leerlingen. Dit soort trainingen zijn ideaal om snel vooruit te gaan, technieken te verfijnen en onder verschillende omstandigheden te trainen.  Dit winter camp omvat ook voor het eerst een “combat” gedeelte.

Waar en wanneer?
Het winter camp is van  maandag 26 December tot en met vrijdag 30 december, en duurt van 9u00 tot 13u30.
Het winter camp gaat door in KMG Belgium, Neerpedestraat 184, Anderlecht.

Wat kost het?
5 dagen : 190 euro.
1 dag: 45 Euro per dag.

Voor meer info en inschrijvingen: contacteer je instructeur of Serge Bridoux op 0475 377 317.