, ,

Krav at the Beach – interclubtraining

Samen met de club van Beveren hadden we afgesproken op het strand van Oostende, dat we ondanks het fantastische weer geheel voor ons hadden.

Dimitri van de club uit Beveren heeft op zijn onnavolgbare manier de groep klaargestoomd met een pittige opwarming, waarna Johnny het overnam om op een aantal scenario’s te trainen. Een paar voorbeelden van waar we op gewerkt hebben:

  • je ligt op je handdoek te zonnen, wordt lastiggevallen door iemand die je met een “educational blok” wegjaagt, maar die dan zijn maat gaat halen die een eind verder zit. Kan je ze kalmeren of komt er een gevecht van?
  •  Articulation wars: 2 personen doen een zelfverdedigings drill. De derde partner – die de techniek niet gezien heeft – draait zich om, en beiden moeten hem proberen overtuigen dat zij de “good guy” waren. Het is niet altijd gelukt om uit de verhalen de onschuldige verdediger te identificeren…

Na de Krav Maga training hebben we een combinatie van core training en kettlebell oefeningen gedaan, en er een gezellige namiddag op het strand van gemaakt.

 

Krav @ the beach 2015