,

KMG Winter Training Day – 26 Januari 2013

Op zaterdag 26 januari vindt de KMG Winter Training Day 2013 plaats. Dit is een federale stage onder leiding van Serge Bridoux, directeur van KMG België, bijgestaan door alle Belgische instructeurs. De stage gaat door van 14u00 tot 18u00 in Ganshoren. Het wordt de eerste stage in 2013, en een ideale gelegenheid om de overtollige kilo’s van de feestdagen kwijt te spelen.

 • Locatie:
  sporthal “Richard Beauthier” te Ganshoren, Vandervekenstraat 114, 1083 Ganshoren.
 • Timing:
  Zaterdag 26 januari van 14h00 tot 18h00.
 • Niet vergeten:
  Vergeet niet een handdoek en reserve t-shirt(s) mee te nemen, evenals je beschermingsmateriaal (minstens schelp, mondstuk en scheenbeschermers). Er is een cafetaria aan het sportcomplex, indien je daar drinken en snacks wil kopen. We raden je wel aan zelf wat water of isotone dranken meenemen en wat snacks om zeker te zijn.
 • Inschrijvingen:
 • Contacteer je instructeur om je in te schrijven.