,

KMG Krav Maga Summer Camps 2012

KMG Belgium organiseert dit jaar twee Summer Camps in België. Deze gaan door tijdens de maanden Juli en Augustus, onder leiding van Serge Bridoux (Expert level in Krav Maga en directeur van KMG in België). Ideaal voor wie zijn vakantie nog niet geboekt heeft, en in eigen land nog wat meer wil trainen.

Om te zorgen dat de groep niet te groot wordt, is een maximum aantal ingesteld van maximum 24 leerlingen. Wie direct voor de 5 dagen reserveert heeft voorrang. De Summer Camps zijn ideaal om snel vooruit te gaan, technieken te verfijnen en onder verschillende omstandigheden te trainen. Diverse thema’s komen aan bod: Boot Camp, Aquatics, car-jacking, zelfverdediging, vechten, etc …

 

Waar en wanneer?

  • Juli 2012: van 20 tot en met 24 Juli, van 9:30 tot 13:30.
  • Augustus 2012: van 15 tot en met 19 Augustus, van 9:30 tot 13:30.
  • De Summer Camps gaan door in Physical Team, Neerpedestraat 184, Anderlecht.

Meer informatie

  • De Summer Camps zijn enkel open voor leden van KMG.
  • Mogelijkheid om voor één of beide camps te reserveren.
  • Voor meer info: www.kravmaga-belgium.be of contacteer je instructeur of Serge Bridoux.