,

Krav Maga Summer Camps 2010

Krav Maga toepassing op straat

Voor de derde keer op rij organiseert IKMF/KMG Summer Camps in België. Deze gaan door tijdens de maanden Juli en Augustus, onder leiding van Serge Bridoux (Expert level in Krav Maga en directeur voor het IKMF in België). Wie zijn vakantie nog niet geboekt heeft, kan dus nog een krav maga kamp in eigen land volgen.

Om te zorgen dat de groep niet te groot wordt, is een maximum aantal ingesteld van 18 leerlingen. Wie direct voor de 5 dagen reserveert heeft voorrang. De Summer Camps zijn ideaal om snel vooruit te gaan, technieken te verfijnen en onder verschillende omstandigheden te trainen (training in een café, en training buiten komen aan bod).

Waar en wanneer?

  • Juli 2020: van 17 tot en met 21 Juli.
  • Augustus 2010: van 13 tot en met 17 Augustus.
  • De Summer Camps gaan door in Physical Team, Neerpedestraat 184, Anderlecht. Er is telkens 5 uur training per dag.

Kostprijs

  • De Summer Camps zijn enkel open voor leden van het IKMF.
  • 175 Euro voor de 5 dagen, of 45 Euro voor 1 dag (indien de stage niet volzet is).
  • In de prijs zitten 2 IKMF t-shirts inbegrepen.
  • Voor meer info: www.kravmaga-belgium.be of contacteer je instructeur of Serge Bridoux.
Krav Maga Summer Camp 2010