,

IKMF Summer Training Day 2010

Serge and Bruno pistol disarm

Op zaterdag 26 juni vindt de IKMF Summer Training Day 2010 plaats. Dit is een federale stage onder leiding van Serge Bridoux, directeur van het IKMF België, bijgestaan door alle Belgische instructeurs. De stage gaat door van 14u00 tot 18u00 in Ganshoren, en wordt gevolgd door examens.

De “Summer Training Day 2010″ is een van de twee grote jaarlijkse federale stages van IKMF Belgium. Dit jaar gaat de Training Day door op Zaterdag 26 Juni 2010 vanaf 14u in sporthal Richard Beauthier van Ganshoren. De stage vindt plaats onder leiding van Serge Bridoux, Expert 2 en nationaal verantwoordelijke voor België, geassisteerd door de Belgische instructeurs.

Tijdens de stage gaan we dieper in op 2 thema’s: verdediging tegen bedreiging met pistool, en verdediging tegen 2 aanvallers.

Serge and Bruno pistol disarm

Locatie:
sporthal “Richard Beauthier” te Ganshoren, Vandervekenstraat 114, 1083 Ganshoren.

Timing en prijs:
Zaterdag 27 Juni van 14h00 tot 18h00: Krav Maga stage; Vanaf 18h30 examens. Prijs voor de stage is 30 Euro.

Niet vergeten:
Vergeet niet een handdoek en reserve t-shirt(s) mee te nemen, evenals je beschermingsmateriaal (minstens schelp, mondstuk en scheenbeschermers). Er is een cafetaria aan het sportcomplex, indien je daar drinken en snacks wil kopen. We raden je wel aan zelf wat water of isotone dranken meenemen en wat snacks om zeker te zijn.

Klik hier voor het plan om op de Training Day 2010 te raken.

Training Day Summer 2010 Belgium