Stages in November 2009

Heads up: Gabi Noah komt midden November naar België om een paar stages te geven.

Het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 November is er stage in Braine l’Alleud. 4 uur Zaterdagmiddag, en 4 uur zondagmorgen. Wie er bij wil zijn: 50 Euro voor één dag, 80 Euro voor de 2 dagen.

Voor het eerst is er ook een Vlaamse stage, gegeven door Gabi Noah (oprichter van het IKMF en Master 2). Deze vindt plaats in de club in Edegem op donderdagavond 19 November. Deze drie uur lange stage gaat door van 19u tot 22u, komt op 30 Euro en gaat over het omgaan met meerdere tegenstanders.

Wie wil mee wil doen aan examens kan dit op zondag 15 November. Zoals gewoonlijk dienen degenen die mee willen doen aan de examens de volledige stage op zaterdag en zondag mee te doen. Prijs voor het examen komt op 30 Euro. De 4 zondagen voor de stage (18 en 25 Oktober, 1 en 8 November) zijn er gratis voorbereidingslessen in Anderlecht bij Serge voor degenen die examen willen doen.

Gelieve voor de stages en de examens op voorhand in te schrijven bij je instructeur, zodat we een zicht krijgen op hoeveel mensen er zullen zijn.

Let op: Aangezien alle instructeurs op de stage verwacht worden, is er geen les in Antwerpen op zondag 15 November. De les op vrijdagavond in Brugge gaat eveneens niet door aangezien er op vrijdag ook een stage voor instructeurs is.