IKMF Training Day 2009

De “Training Day 2009” is de grote jaarlijkse federale stage van IKMF Belgium. Dit jaar gaat de Training Day door op Zaterdag 27 Juni 2009 vanaf 14u in sporthal Richard Beauthier van Ganshoren. De stage vindt plaats onder leiding van Serge Bridoux, Expert 2 en nationaal verantwoordelijke voor België, geassisteerd door de Belgische instructeurs.

Thema wordt “interventie in een conflict”. Dit kan zijn om een derde te beschermen, maar ook om tussen te komen in een al dan niet gewapend conflict tussen 2 anderen.

Locatie:
sporthal “Richard Beauthier” te Ganshoren, Vandervekenstraat 114, 1083 Ganshoren.

Timing:
Zaterdag 27 Juni van 14h00 tot 18h00: Krav Maga stage; Vanaf 18h30 examens.

Niet vergeten:
Vergeet ook niet een handdoek en reserve t-shirt(s) mee te nemen, evenals je beschermingsmateriaal (minstens schelp, mondstuk en scheenbeschermers). Er is een cafetaria aan het sportcomplex indien je daar drinken en snacks wil kopen. We raden je wel aan zelf wat water of isotone dranken meenemen en wat snacks om zeker te zijn.

Hieronder is alvast een plannetje om op de Training Day 2009 te raken.


View Larger Map