IKMF Summer Camps 2009

Na het success van de Summer Camps in Juli en Augustus in 2008, komen er 2 nieuwe Summer Camps in 2009. Deze zullen plaatsvinden onder leiding van Serge Bridoux (Expert level in Krav Maga en verantwoordelijk voor het IKMF in België). Wie dit jaar Krav Maga in zijn vakantie wil integreren, kan zich best zo snel mogelijk inschrijven. Om te zorgen dat de groep niet te groot wordt, is een maximum aantal ingesteld van 18 leerlingen. Wie direct voor de 5 dagen reserveert heeft voorrang. De Summer Camps zijn ideaal om snel vooruit te gaan, technieken te verfijnen en onder verschillende omstandigheden te trainen (vorig jaar was er een training in een café, en training buiten inbegrepen).

Waar en wanneer?
Juli 2009: van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 Juli.
Augustus 2009: van vrijdag 14 tot en met dinsdag 18 Augustus.
Telkens met Krav Maga lessen van 9u30 tot 12u30, gevolgd door een Kettlebell training van 12u30 tot 13u30.
De Summer Camps gaan door in Physical Team, Neerpedestraat 184, Anderlecht.

Kostprijs

De Summer Camps zijn enkel open voor leden van het IKMF.
175 Euro voor de 5 dagen, of 45 Euro voor 1 dag (indien de stage niet volzet is).
In de prijs zitten 2 IKMF t-shirts inbegrepen.
Voor meer info: www.kravmaga-belgium.be