Krav Maga Global.

Onze club maakt deel uit van KMG, wat staat voor Krav Maga Global.

Op dit moment is Krav Maga Global de leidende organisatie in Krav Maga. Krav Maga Global is opgericht door Eyal Yanilov. Eyal is ‘s werelds hoogst gegradueerde Krav Maga instructeur en was tot aan het overlijden van Imi zijn meest naaste assistent. Hij is verantwoordelijk geweest voor het organiseren en perfectioneren van Imi’s technieken in een modern curriculum. KMG is opgericht in 2010 door Eyal nadat hij eerst in 1996, met goedkeuring en op verzoek van Imi de International Krav Maga Federation had opgericht en geleid. Door de aanhoudende groei van de oude organistie werd het noodzakelijk om met een nieuwe slagvaardiger internationale organisatie verder te gaan.

Bijgestaan door het Global Training Team reist Eyal de wereld rond om Krav Maga te promoten. Eyal Yanilov heeft zowel IKMF (International Krav Maga Federation) als KMG (Krav Maga Global) opgestart, en is degene die o.a. ook te zien was op de episodes van History Channel en die ook te zien is in de DVDs van Ultimate Krav Maga, en samen met Imi een van de eerste boeken over Krav Maga geschreven heeft.

De organisatie is uitgegroeid tot de grootste en veruit meest professionele Krav Maga organisatie in de wereld. Krav Maga Global is nu succesvol in Israel, alle landen van de EU, de oost-europese landen, Australie en Nieuw Zeeland, Noord- en Zuid Amerika, Zuidoost Azie, en het verre oosten.

In elk land met een local KMG branch zijn lokale instructeurs en een Regional Representative die verantwoordelijk zijn voor de technische kwaliteit van het Krav Maga systeem. In ons land is KMG aanwezig via KMG Belgium. Leden van de diverse clubs worden via deze lokale vertegenwoordiging lid van de internationale organisatie.

De Belgische site van Krav Maga Global vind je op www.kravmaga.be en de internationale site op www.krav-maga.com