COVID-19 update voor Fight2Survive trainingen

Momenteel zijn de beperkingen voor contactsporten en gevechtssporten opgeheven en geven we les volgens de sectorprotocollen in code Geel.
Tijdens het sporten zelf zijn er geen beperkende maatregelen. De trainingen zelf kunnen dus op een normale manier plaatsvinden. Er is geen mondmakerplicht of CST meer nodig om mee te trainen.

Om alles veilig te houden volgen we onderstaande protocollen:

RESERVEER VIA DE APP

  • Om te kunnen waarborgen dat het maximum aantal deelnemers per training niet overschreden wordt, dien je je plaats te reserveren via de Zenplanner app of op de website via https://www.fight2survive.be/leden/
  • Voor een proefles dien je deze te reserveren via https://www.fight2survive.be/proefles/
  • Het maximum aantal deelnemers is beperkt om voldoende afstand te kunnen bewaren. Gelieve dus zeker te komen als je gereserveerd hebt, en niet te komen als er geen plaats meer is in de app. Kan je niet meer komen nadat je gereserveerd hebt, annuleer dan je plaats op tijd zodat anderen wel nog kunnen inschrijven.
VOOR, TIJDENS EN NA DE TRAINING

  • Kleedkamers en toiletten mogen terug gebruikt worden, dus je kan je ter plaatse omkleden.
  • Regels ivm contact voor, tijdens en na de training: voor, tijdens en na het sporten bewaart elke persoon (sporter,trainer…) altijd de regels betreffende fysieke afstand zoals opgelegd door de maatregelen van de overheid.
KEEP IT CLEAN

  • Voorzie je eigen handdoek en ontsmettingsmiddel om je materiaal proper te houden.
  • Kleedkamers en douches zijn toegankelijk in Pure Senses en het stadion.

WAT WE JE VRAGEN TE DOEN OM JEZELF EN ANDEREN VEILIG TE HOUDEN:

Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen) die op COVID kunnen wijzen, of als je in contact gekomen bent met iemand waarvan je weet dat hij/zij met COVID-19 besmet is, blijf dan thuis.
Was je handen voor je training.
Maak je materialen voor en na gebruik schoon.
Houd je ten allen tijde aan de door de overheid opgelegde  afstandsregels.
Voel je vrij om een mondmasker of handschoenen te dragen.
Breng je eigen materiaal mee: bokshandschoenen, handdoek etc.
Jammer, maar veilig: let op met high-fives, geen handen schudden en knuffels of zoenen.

Ben je zelf besmet geraakt met het coronavirus?

Ben je op een van onze krav maga trainingen geweest binnen een tijdspanne van 2 dagen voor het begin van de symptomen tot het einde van de besmettelijkheidsperiode (over het algemeen 7 dagen na het begin van de symptomen of langer als de symptomen aanhouden), contacteer dan het Covid-19 Contact Tracing Team en informeer de trainer.