COVID-19 update voor Fight2Survive

Note

De Vlaamse regering heeft extra maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus.

Als resultaat daarvan zijn de fysieke Krav Maga groepslessen en de proeflessen geannuleerd voor onbepaalde tijd.

Vanaf 1 september 2020 is de Vlaamse Overheid gestart met de invoering van kleurcodes voor sport. Er zijn 4 kleurcodes: groen (nul risico), geel (laag risico), oranje (matig risico) en rood (hoog risico). Wat wil dit nu juist zeggen voor Krav Maga trainingen?

Momenteel zitten we in code ORANJE, wat voor gevechtssporten wat volgende beperkingen inhoudt:
 • indoor kan sporten enkel als je 1,5 meter afstand houdt – onze trainingen indoor gaan dus door ZONDER contact;
 • Het aantal sporters in een sportinfrastructuur wordt bepaald door de densiteitsregels opgenomen in de Leidraad. Concreet wil dit zeggen dat we maandag tot 20 deelnemers kunnen gaan in de judozaal, en tot 12 in de zaal van Pure Senses. Op tijd reserveren via de zenplanner app blijft dan ook noodzakelijk!
 • kleedkamers en douches blijven altijd gesloten – kom dus reeds in je sportkledij naar de training;
 • Publiek is niet meer toegelaten tijdens trainingen;
 • deelname aan trainingen dient geregistreerd te worden, gebruik dus zeker de Zenplanner app om je deelname aan een training te bevestigen.

Let op: Stad Brugge verplicht het dragen van een mondmasker in de publiekelijk toegankelijke delen van alle stadsgebouwen. Pure Senses fitness verplicht ook het dragen van het mondmasker als je je in de fitness verplaatst.  Zorg er daarom steeds voor dat je een mondmasker op zak hebt en  draag het bij het binnenkomen.

Om alles veilig te houden volgen we onderstaande protocollen:

RESERVEER VIA DE APP

 • Om te kunnen waarborgen dat we met niet teveel in de training zijn, dien je je plaats te reserveren via de Zenplanner app of op de website via https://www.fight2survive.be/leden/
 • Het maximum aantal deelnemers is beperkt om voldoende afstand te kunnen bewaren. Gelieve dus zeker te komen als je gereserveerd hebt, en niet te komen als er geen plaats meer is in de app. Kan je niet meer komen nadat je gereserveerd hebt, annuleer dan je plaats op tijd zodat anderen wel nog kunnen inschrijcen.
 • Wil je een proefles meevolgen, dan dien je deze eerst op tijd aan te vragen via deze link, en reserveren we je plaats op de training.
VOOR, TIJDENS EN NA DE TRAINING

 • Kleed je reeds thuis om, en kom pas 5 minuten voor de training binnen. Kleedkamers mogen NIET gebruikt worden.
 • Er wordt geen publiek toegelaten tijdens de lessen.
 • Geen contact voor, tijdens en na de training: voor, tijdens en na het sporten bewaart elke persoon (sporter,trainer…) altijd de regels betreffende fysieke afstand van 1,5m.
KEEP IT CLEAN

 • Voorzie je eigen handdoek en ontsmettingsmiddel om je materiaal proper te houden, en wissel geen materiaal uit.
 • Kleedkamers en douches zijn NIET toegankelijk.
 • De toiletten zijn wel toegankelijk.

WAT WE JE VRAGEN TE DOEN OM JEZELF EN ANDEREN VEILIG TE HOUDEN:

Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen) die op COVID kunnen wijzen, of als je in contact gekomen bent met iemand waarvan je weet dat hij/zij met COVID-19 besmet is, blijf dan thuis.
Was je handen voor je training.
Maak je materialen voor en na gebruik schoon.
Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van andere mensen. Moet je tijdens de training hoesten of niezen, doe dit dan in de plooi van je arm.
Voel je vrij om een mondmasker of handschoenen te dragen.
Breng je eigen materiaal mee: bokshandschoenen, handdoek etc.
Jammer, maar veilig: geen high-fives, geen handen schudden en geen knuffels of zoenen.

Ben je zelf besmet geraakt met het coronavirus?

Ben je op een van onze krav maga trainingen geweest binnen een tijdspanne van 2 dagen voor het begin van de symptomen tot het einde van de besmettelijkheidsperiode (over het algemeen 7 dagen na het begin van de symptomen of langer als de symptomen aanhouden), contacteer dan het Covid-19 Contact Tracing Team en informeer de trainer.

Hello

Click here to add your own text