COVID-19 update voor Fight2Survive

Momenteel zijn er beperkingen voor contactsporten en gevechtssporten wat volgende beperkingen inhoudt:
  • indoor sporten is niet mogelijk – onze trainingen indoor gaan dus momenteel niet door.
  • Enkel buiten training is nog mogelijk, met een maximum van 25 personen (+ trainer). Deelname aan trainingen dient geregistreerd te worden, gebruik dus zeker de Zenplanner app om je deelname aan een training te bevestigen, en kom pas naar een proefles indien je bevestiging ontvangen hebt van de club.

Om alles veilig te houden volgen we onderstaande protocollen:

RESERVEER VIA DE APP

  • Om te kunnen waarborgen dat we met niet teveel in de training zijn, dien je je plaats te reserveren via de Zenplanner app of op de website via https://www.fight2survive.be/leden/
  • Het maximum aantal deelnemers is beperkt om voldoende afstand te kunnen bewaren. Gelieve dus zeker te komen als je gereserveerd hebt, en niet te komen als er geen plaats meer is in de app. Kan je niet meer komen nadat je gereserveerd hebt, annuleer dan je plaats op tijd zodat anderen wel nog kunnen inschrijven.
VOOR, TIJDENS EN NA DE TRAINING

  • Kleed je reeds thuis om, en kom pas 5 minuten voor de training ter plaatse. Kleedkamers mogen NIET gebruikt worden.
  • Er wordt geen publiek toegelaten tijdens de lessen.
  • Regels ivm contact voor, tijdens en na de training: voor, tijdens en na het sporten bewaart elke persoon (sporter,trainer…) altijd de regels betreffende fysieke afstand zoals opgelegd door de maatregelen van de overheid.
KEEP IT CLEAN

  • Voorzie je eigen handdoek en ontsmettingsmiddel om je materiaal proper te houden, en wissel geen materiaal uit.
  • Kleedkamers en douches zijn NIET toegankelijk.

WAT WE JE VRAGEN TE DOEN OM JEZELF EN ANDEREN VEILIG TE HOUDEN:

Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen) die op COVID kunnen wijzen, of als je in contact gekomen bent met iemand waarvan je weet dat hij/zij met COVID-19 besmet is, blijf dan thuis.
Was je handen voor je training.
Maak je materialen voor en na gebruik schoon.
Houd je ten allen tijde aan de door de overheid opgelegde  afstandsregels. Moet je tijdens de training hoesten of niezen, doe dit dan in de plooi van je arm.
Voel je vrij om een mondmasker of handschoenen te dragen.
Breng je eigen materiaal mee: bokshandschoenen, handdoek etc.
Jammer, maar veilig: geen high-fives, geen handen schudden en geen knuffels of zoenen.

Ben je zelf besmet geraakt met het coronavirus?

Ben je op een van onze krav maga trainingen geweest binnen een tijdspanne van 2 dagen voor het begin van de symptomen tot het einde van de besmettelijkheidsperiode (over het algemeen 7 dagen na het begin van de symptomen of langer als de symptomen aanhouden), contacteer dan het Covid-19 Contact Tracing Team en informeer de trainer.

Hello

Click here to add your own text