Zomerregeling 2019

De zomer komt eraan; een tijd waarin velen op vakantie gaan en een aantal sportfaciliteiten sluiten, waaronder ook het Jan Breydel stadion. Ook zijn er in deze periode veel mensen weg, of komen ze minder. Wij passen hierop dan ook ons lessenrooster aan deze zomer.

Maandagen:

In de maanden Juli en Augustus zal er geen les zijn op maandag. Het Jan Breydel stadion is gesloten gedurende de zomervakantie. Onze laatste training daar is maandag 24 juni.

Vrijdagen:

Op vrijdag gaan de lessen door in de Pure Senses, met hetzelfde schema als de gewone trainingen: van 19u tot 20u is er algemene zelfverdediging, en van 20u tot 21u is er combat training.
Er zal echter géén training zijn van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 16 Augustus.

Let op:

lessen vervallen als er te weinig inschrijvingen zijn in de zomervakantie. Dus meld je op tijd aan voor de les via zenplanner (site of app), dan zie je ook als de les zou komen te vervallen. We hanteren hierbij een minimum van 3 inschrijvingen voor elke les.